LOGO-CKO

Имате добри дизайнерски умения? Този конкурс е точно за Вас!

Инициативи Конкурси Силистра

 

Преди 5 години в Силистра по проект на МОН беше създаден Център за кариерно ориентиране за ученици и младежи. Към днешна дата проектът на Министерството приключи, но Центърът запазва своя статут и дейност и ще продължава да предоставя напълно безплатни услуги на територията на областта.

Останал без отличителен знак, Центърът за кариерно ориентиране обявява конкурс за изработването на лого, което ще представя дейността на центъра и ще се използва върху всички официални документи и начини за кореспонденция и реклама.

Ако имате свежи идеи, или познавате други, които имат такива и са на възраст между 14 и 29 години, може да се включите в конкурса на лого на Центъра в периода 07.02.2018 – 28.02.2018 г. Паричният награден фонд е 120,00 лева. От вас се изисква нова, креативна идея за лого, която да е авторска и съобразена с всички изисквания на организаторите. 

Какво ще оценява журито?

  • съответствие с посочените изисквания;
  • оригиналност на идеята, авторски и съвременен дизайн;
  • подходяща цветова гама;
  • разпознаваемост на логото;
  • креативност.

След предаване на всички конкурсни проекти, журито селектира 3 (максимално 5), базирани на критериите, описани в изискванията. С авторите на избраните предложения, по преценка на журито, се провежда интервю, с което се дава възможност да разяснят проектните си идеи.

 При избор на финалист, той следва да декларира пред Центъра, че не са му известни претенции на трети лица за право върху произведението, авторско-правни нарушения и друг вид юридическа обремененост.

Повече за конкурса може да видите в организираното за целта събитие в социалната мрежа facebook: https://www.facebook.com/events/1811256758948615/ 

Ако имате въпроси за конкурса, може да се свържете с Центъра за кариерно ориентиране по един от следните начини:

facebook page: https://www.facebook.com/CKO.Silistra/

e-mail: cko.silistra@gmail.com 

tel: 0887 55 31 51 – Стела Павлова, кариерен консултант